SOWHATFUNQUIZ


Een SOWHATFUNQUIZ is puur entertainment! De quiz is vooral bedoeld om te lachen, het is beslist geen kennisquiz. De quizmaster, ikzelf dus, is authentiek en chaotisch. Die wordt, als die al aanwezig is, in de hand gehouden door een charmante assistente. Elke kroegavond wordt leuker met de SOWHATFUNQUIZ. De quiz is ideaal als luchtig intermezzo tijdens ieder feest, bedrijfsmeeting of buurtevenement.
Ik lever altijd maatwerk. Na het inventariseren van je wensen ga ik aan de slag. Wil je gewoon een gezellige quiz voor je gasten om de kroegavond op te leuken? Dat kan! Wil je uitsluitend vragen over het bioritme van een zoetwaterslak omdat uw beste vriend op dit onderwerp doctor is geworden en je hem wilt verrassen op zijn feest? Dat kan. Wil je een humoristische quiz over de geschiedenis van je bedrijf? Dat kan ook. Of een gezellige muziekquiz? Over alleen de Beatles of iets breder? Alles kan. Jij vraagt, ik draai!
Ik heb al heel erg veel quizzen met veel succes gemaakt en gepresenteerd, zoals tijdens de StadsSpelen in Amsterdam. In de loop der jaren heb ik een volstrekt eigen stijl ontwikkeld en ook een werkwijze welke het meest wordt gevraagd. Deze schets ik je kort. Eerst leg ik de spelregels van de quiz uit. Vervolgens verdeel ik de groep in teams. Elk team krijgt drie bordjes: A, B en C. Na elke vraag, die altijd humoristisch is, houden de teams één van de drie bordjes omhoog. Dit steeds na kort onderling overleg tussen de teamleden, samenwerking is dus een belangrijk onderdeel tijdens de quiz. Mijn assistente houdt de score bij. Een SOWHATFUNQUIZ heeft meestal vijftien vragen, dat is de ideale lengte. De laatste vraag is voor de leden van het winnende team. Het is een inschattingsvraag. Wie er het dichtste bij zit, wint de prijs: een paar warme sokken om de crisistijd door de komen.
Maar wil je een langere quiz? Of een quiz met ook open vragen? Of met toeters en bellen? Het kan allemaal! Je kunt met mij maar één kant op en dat is de goede!

Klik hier voor een vrolijke foto-impressie!

Om een indruk te geven van de soort vragen en antwoorden hieronder een extract van een aantal quizzen die ik al heb gepresenteerd heb, waarin de juiste antwoorden vet weergegeven zijn:

Muziekquiz Nederlandstalig
Muziekquiz Buitenland
Kneuzenquiz
Europaquiz
Verslavingsquiz
Ambtenarenquiz
Crisisquiz

Wil je mij boeken of meer informatie? Vul s.v.p. het Contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Hieronder een filmpje van een volledige quizvraag inclusief antwoord, gemaakt door DaveEvans. Het filmpje geeft precies de sfeer van zo'n quiz weer!